Inget långpass,

men mycket träning i varje fall!

Hade hoppats på att idag kunna springa 30 km tillsammans med På Studs Anna. Eftersom jag var ensam med kidsen och regnet överraskade fick jag tänka om.

Medan Amanda sparkade iväg med sin sparkcykel till en kompis, gick jag och Viktor tillsammans med en av grannarna iväg på en två timmar lång promenad. Kom hem svettig och trött!

Kvällspasset bestod i sin tur av nästan 10 km löpning tillsammans med barnen. Det blev ett och annat stop på vägen – bl.a. kisspaus, drickapaus, tittapåsnigelpaus, plockaskrotfråndiketpaus och blomplockarpaus. Men vi kom hem till slut!

Och samtidigt som Bolibompa körde igång, var det dags för mig att göra rätt för mig. Hade nämligen lovat barnen att de skulle få glass ifall de hängde med mig ut. Så till slut satt vi där – sida vid sida – och slickade i oss största glass portionen någonsin!

cyklandes

Manda

6 Replies to “Inget långpass,”

  1. Det blir ju så ibland med livspusslet. Jag fick inte till min morgonlöpning igår utan det blev ”under barnkalaslöpning”, man pusslar och donar. Skönt att du fick 10 km, det är inte så illa pinkat 🙂

  2. Vi saknade dig! Jag blev stressad där efter 3.40 och 33 km – tiden räckte inte till att låta benen gå längre och därmed gav både huvud och kropp upp. Men vad gör det, några extra km hade inte gett mig något mervärde ändå. Vi kör ett långpass i sommar tillsammans!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s