Långpass med barnvagn

Nöden har ingen lag

Träningsprogrammet krävde 28 km löpning och eftersom tidtabellen blev rätt så omöjlig fick jag lov att pussla. Istället för en lång och fin runda i varierande miljö, fick jag lov att addera ihop tre kortare rundor på 10 + 10 + 8 km.

Första tian gick över förväntan. Viktor var glad som en sol och vi lyckades pricka in både en och annan lastbil. Andra varvet var dock betydligt tyngre. Viktor blev så pass utmattad att han somnade och drog stockar. Vagnen bjöd på ett rätt så rejält motstånd och pulsen skenade lätt iväg. Då det var dags för tredje varvet mötte jag upp några grannfruar och således kändes de där sista kilometrarna inte oöverkomliga. Kunde stanna Mr. Garmin vid 27,5 km och för en gångs skull lät jag bli den där sista 500 metern.

Jag fick ihop mitt långpass i varje fall – trots tajt tidtabell och en massa pusslande.

Viktor i vagn

Världens bästa löpsällskap! Han har hängt med sedan start och har hjälpt mig samla ihop en hel del kilometer under fötterna.

Viktor sover

Efter 10 km var det dags för en tupplur.

Mr. Ödla

Titta en Dinosaurie! Under dagens runda sprang vi nästan över den här ödlan som vågat sig fram i den varma solen.

Marja

Grannfru nr. 2 med nya dojjor

Om du vill springa med barnvagn, vänj barnet vid att sitta i vagn ända från start. Viktor har hängt med på mina löprundor sedan han var 4 månader och ser fram emot våra gemensamma stunder.

5 Replies to “Långpass med barnvagn”

  1. Duktiga du! Jag fick nöja mig med 21 km och i alldeles för hårt tempo då det blev alldeles för sen start och jag bara ville hem…

  2. Härligt det låter!! Jag har sprungit tolv idag men efter tre dagars vandrande i London var det superkämpigt, kramp i höft, blåsa på fot och stel i benhinnor.. Jaja, det går över!! Har inte hängt med ordentligt, är det Stockholm Marathon du satsar på?

    1. oj London låter inte helt fel! måste kika in och kolla dina uppdateringar. Sthlm marathon är ett delmål. Mitt egentliga mål för i år är Sthlm Ultra 100 km den 4.8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s