Sjukdom

SAMSUNG CSC

Provet som togs för två veckor sedan visade att jag åter igen har infektion i magen. Idag var det dags för återbesök och ny provtagning. Hoppas innerligt på att det var en tillfällig dipp som rättats till.

Märker stor skillnad beroende på vad jag äter och dricker. Då jag minskar på socker, vetemjöl och alkohol, mår jag helt enkelt så mycket bättre. Ändå är jag Eftersom jag är en riktig gottegris ställs jag inför en stor utmaning – att hålla mig borta från onödiga sötsaker.

Fler sjuka

Det började med små ynkliga snyftningar. Halsont och frossa. Amanda har legat nedbäddad i soffan och det är helt klart syndast om henne i väääärlden... Är glad för att jag har möjlighet till hemmakontor och Amanda var glad som fick ligga nerbäddad och kolla på film.

One Reply to “Sjukdom”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s