Lunket

Dagens tia utfördes under sträng övervakning. Pulsen avgjorde takten och jag höll stenhård koll på att Garmin inte visade mer än 140 slag/minut. För första gången på länge måste jag erkänna att jag inte njöt av själva upplevelsen att springa. Pulsfokus är helt enkelt än så länge ovant, men jag antar att det efter några gånger kommer att kännas lättare.

Dagens bästa: Bara handleder och bara vrister. Imorgon tänker jag springa i shorts!

Dagens sämsta: Först gnällde Viktor över en och annan åkomma och sedan var det Mandas tur. Som grädde på moset skadade det lilla husdjuret tassen då den försökte rymma i stil med fångarna på Alcatraz.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s