Morgonpass

Ingen tid att spilla och ingen tid att gräma sig över förlorad träning – bara att ta sig i kragen och vända blad som någon känd man någon gång sa.

Dagens morgonpass sprang jag i vanlig ordning på tom mage. Gick ut långsammare än vad jag brukar och växlade fart efter varje km. En kilometer långsamt varvat med en kilometer i lite snabbare tempo. Skrapade ihop 7 km och ser således fram emot kvällspasset som kommer att bestå av en jämn och fin tia.

SAMSUNG CSCDagens bästa: Spibelt! Eftersom jag har en telefon i storleksklass supersize tog jag äntligen mig i kragen och införskaffade spibelt. Jag var urled på att ha en klumpig telefon i fickan. Den här gången hängde den med ut i löpspåret utan att jag ens kände av den!

 

3 Replies to “Morgonpass”

  1. Men shit pommes va smart!! Sånt vill jag med ha! Vart hittar man det! 😀
    Tycker inte om dem man spänner runt armen för det bara glider ner eller så får man spänna det så hårt att man nästan stoppar blodet 😉

    1. Köpte mitt på intersport, men finns säkert i de flesta sportbutiker eller på nätet. Det är superbra eftersom det så att säga expanderar. Om man har nycklar är fickan endast så stor och har man en stor mobil så blir fickan större.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s