Vem är mammaspring

Stötte på de här frågorna inne hos Västgötskan och kände direkt att det här är något jag kan och vill svara på!

SAMSUNG CSC

1. Vad ville du bli som liten? Lätt fråga. Jag ville bli sjuksköterska och flygvärdinna.

2. Vad är du idag? Jag är ekonom, fru, mamma, frilansare och löpare. Jobbar just nu med marknadsföring, men har tidigare jobbat med såväl HR som sales. Som löpare kan jag väl definiera mig som seg, envis och uthållig.

3. Vem är du idag? Jag är rätt så vanlig – ganska ordinär. Jag ler ofta, är positiv och nyfiken till min natur. Får en enorm kick av att skapa någonting och se resultat. Under senare år har jag börjat skriva mer och mer. Drömmen vore väl att någon dag kunna jobba inom media – på riktigt! Det lilla jag gjort för Yle är bland det intressantaste och häftigaste jag gjort.

Familjen är enormt viktig för mig. Älskar att umgås med M och barnen och med facit i hand har M ändrat mig oerhört mycket. Idag är jag mer lyhörd, mer öppen, mer förstående, mer diplomatisk – jag är helt enkelt en snällare person idag än vad jag var för 15 år sedan!

4. Vart vill du helst resa? Helst av allt skulle jag vilja resa till New York. Med M. På tumanhand. Önskar också vi kunde resa oftare till finaste platsen på jorden – Kökar!

5. Var ser du dig själv om 5 år? Jag ser mig själv i ett hus, ute på landet. Jag hoppas på att jag är tillfreds med livet och att livet är lite tråkigare. Med tråkigare menar jag att takten är långsammare och att det finns mer tid att göra absolut ingenting.

6. Rött eller vitt? På vintern föredrar jag rött men då solen tittar fram vill jag ha vitt. Det undgick knappast någon att jag precis tänkte vin, vin och vin.

7. Sommar eller vinter? Sommar alla gånger. Eller jag borde kanske säga att just idag tycker jag sommar… För i augusti kommer jag troligtvis att börja längta efter nysnö.

8. Skog eller hav? Hav! Här viker jag mig inte! Älskar doften och ljudet av hav. För mig innebär hav frihet, lediga stunder, fiske och stugliv.

9. Vad gör dig ledsen? Sårande ord. Blir ledsen av att känna att jag inte duger eller ifall jag känner mig utanför. Jag är rätt så snabb att känna av situationer och upptäcka sinnesstämningar. Önskar jag inte gjorde det – livet vore bra mycket enklare ifall man kunde ha skyddslappar och vara lite mer hårdhudad.

10. Vad är det bästa du vet? Barnen. Löpning. God mat. Sovmorgnar. Beröm. Fritid. Träningsvärk. Skadefria ben. Färska solvarma jordgubbar. Salmiak.

Ungefär så! 

6 Replies to “Vem är mammaspring”

 1. Kul att läsa lite mer om dig!
  Jag känner igen mig i att känna av situatiner och sinnestämmingar och håller med om att det kan vara jobbigt!
  Kram

 2. Intressant att läsa!
  Jag måste bara fråga om det blev nåt av flygvärdinna eller sjuksyrra i slutändan?:)

  Väldigt snyggt mobilbälte förresten. En skumpande klump i fickan är faktiskt riktigt jobbigt..

  1. Tjaaa, jag kom in på Finnairs flygvärdinneutbildning, men backade ur då jag fick fast anställning på en bank (hade precis blivit klar på universitetet där jag studerat ekonomi).
   Men det där med sjuksyrra blev det inget av… men kan nog lägga på ett och annat plåster 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s