Hot

Läser allt jag kommer över och tittar på alla klipp som finns. Ändå sjunker det inte riktigt in vad som nyss skett.

Denna gång utgör de drabbade inte en klart definierbar målgrupp. Nej, det är inte frågan om vare sig hudfärg, nationalitet, tro eller politisk åsikt. Istället handlar det om något som kopplar samman tusentals människor, oberoende bakgrund.

Är tacksam för att jag är tillräckligt naiv för att kunna fortsätta mitt liv precis som innan, men visst kommer jag att tänka tanken tänk om då jag ställer mig på startstrecket nästa gång.

6 Replies to “Hot”

  1. Så fruktansvärt obehagligt. Det kommer så nära och det hade lika gärna kunnat vara jag eller någon i min närhet. Funderar en extra vända inför New York marathon, samtidigt som jag inte vill låta något sånt här begränsa mig. Pust. Svårt att tänka på något annat idag!

  2. Det är helt sjukt. Köpte flygbiljetter till Boston i förrgår och dagdrömde samtidigt att kanske man någon dag kvalar för att springa där. 24h senare är man lycklig att man inte gjort det i år.

  3. Hu… man börjar ju fundera att tänk om det händer i X… Men samtidigt så var Sello och Myyrmanni ännu närmare och där rör man sig också idag – utan att tveka. Hoppas bara att de får fast de/den skyldiga! Tur att du inte var i Boston i år! Läser om dem som var och det låter så förskräckligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s