Ge fan i hot

Gårdagens händelser fick mig att agera. Jag vägrar låta rädslan för det vidriga begränsa mitt liv och betalade således precis deltagaravgiften till Amsterdam maraton. Jag vill tro att det inte kommer att drabba fler lopp, löpare och åskådare. Jag vill tro att man får fast den skyldiga och kan ställa dem, honom eller henne inför rätta.  
Klicka här ifall du vill kolla in kvällens TV-nytt där man behandlar tragedin i Boston. 

18 Replies to “Ge fan i hot”

  1. Du var så bra! Valter kom lufsande då inslaget kom, lyckligtvis var han ouppmärksam och fattade inte vad det handlade om utan konstaterade bara att "där är ju din Michaela".

  2. Ja det är otäckt och man blir illa berörd just eftersom det drabbar en sport och för många en chans till ett sunt liv! Amsterdam, coolt! När är det? För mig stundar Göteborgsvarvet om en månad ”bara” en halvmatta..Kram Sara

  3. Människan som gjort det är sjuk…!!!Vad får man ut av något sånt här??? :-(Det är inte de som hotar som ska "vinna". Alla ska springa mer än någonsin. Det är så vi alla vinner på det. Fortsätt sprida löparglädjen.Kram M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s