Bajsikel

Har drabbats av en konstig öm punkt i mitt högra knä, vilket gjorde att jag idag valde cykeln framom löpskorna, då det var dags att ge sig av till kontoret. Väglaget kunde dock varit bättre. Asfalt kändes mer som grusväg och en bit av vägen bjöd på utmaning i form av iskana. Hur som haver är jag nöjd över träningssaldot. 30 km på cykel går ingalunda att jämföras med 30 km löpning, men det är definitivt bättre än 30 km sittandes i bil. 
Så fort väglaget är bra kan jag satsa på högre tempo. Just idag liknade jag mer eller mindre en sengångare, men jag kom i vart fall framåt.
Det här med att cykla är rätt så okomplicerat. Man kommer fort fram och den förbättrade konditionen kommer som en stor fet bonus. Och så hoppas jag förstås att benen tackar mig längre fram…

Det högg till i hjärtat då jag cyklade sönder skidspåret – men nöden har ingen lag.

Den tunna jackan från Haglöfs har varit ett av de bästa inköpen jag gjort. År efter år, oberoende av årstid är den konstant i användning. Idag då det var några plusgrader och regnade hade jag en teknisk långärmad tröja från Röhnisch under och jag hade varken för kallt eller varmt. 

6 Replies to “Bajsikel”

  1. Har oxå varit super nöjd med min Haglöfs jacka, varit i flitigt använding i alla väder, passar både vinter o sommar. Skönt o kunna cykla igen, man kommer så snabbt fram ti alla ställen! Men va snöig väg du har! Här cyklas det somtur på bar asfalt, annars sku cykeln ha fått fortsätta sin vinterdvala 😉 Krams

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s