Bildspel – vänskap, vrålåk och lagom långt

Vänskap
I skärgården bor kusinerna. De håller ihop i vått och torrt, går armkrok med varsin bästis och viskar hemligheter. Då det är dags att säga hejdå kommer de bittra tårarna. Ingen vill riktigt åka och allt känns avigt och orättvist. Varför bor vi så långt borta då vi vill leka jämt? 

Vrålåk
Jag är inte speciellt intresserad av bilar. Inte heller bryr jag mig om motorer. Men, då jag såg denna skrothög förvandlas till en glänsande pärla blev jag helt tagen. Önskar jag hade ens ett uns av det tålamod, den kunskap och de färdigheter som krävs.

Långpass med Lovely Linda
Skärgård brukar också innebära skärgårdsspring och den här helgen var inget undantag. Stämde träff med Linda vid stallet precis som alla tidigare gånger och efter en hastig kram bar det iväg. Det är lätt att springa långt i sällskap.

En halvmara
Efter att jag vinkat hejdå till Linda fortsatte jag ut på en tilläggsrunda och kunde således stanna klockan då den visade en halvmara. Benen kändes förvånansvärt pigga och jag hade lätt kunnat fortsatt länge och längre.

Nästa gång – nästa gång! 

6 Replies to “Bildspel – vänskap, vrålåk och lagom långt”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s