Älska hata löpning

Jag gjorde något av en omvänd Fia Fit. Skickade sms till granne nr.1. Fick inget svar. Skickade mess till granne nr.2 som hakade på, men en kvart senare kom bakslaget – hon valde att backa ur.

Plötsligt känns det rätt ut sagt ologiskt att ge sig ut. Soffan lockar, liksom kvällsmyset! Alla andra vilar – då ska väl jag också få vila?!

Ville egentligen vila, men på träningsprogrammet stod det 10 km distans. Försökte slingra mig undan, men M gav mig den där pushen som jag behövde. Gav mig ut och kände genast att benen stramade – fem före att jag skulle vända om hem igen. Som jag sprang tuggade jag på orden: hatar att springa på kvällen!

Fortsatte springa i maklig takt och efter en kilometer kände jag hur benen mjuknade. Samtidigt lättade humöret och energin rann till. Tre kilometer senare hade jag fått upp farten och stramheten var som bortblåst!

Sex blev åtta som blev tio
Samma fantastiska känsla som alltid. Galet mycket energi. Galet nöjd.

2 Replies to “Älska hata löpning”

  1. Jag hade en nästan helt identisk upplevelse som dig ikväll. Kommer i bloggen imorgon. Kunde varit mitt inlägg detta:) precis samma känsla hade jag och det var slutligen min kära man som fick iväg mig på mitt löppass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s