Längre långpass

Alldeles för tidig väckning och en busstur långt bort på en söndagmorgon! 
Varför? Jo, för att springa hela vägen tillbaka! 
Friskt? Knappast!
Vi var tre personer som vågade oss på dagens utmaning – Tanjas dröm! Vi sprang från Stensvik till Drumsö (okej vi fortsatte faktiskt ända till stan). Inom snar framtid kommer vi att fortsätta drömmen och springa från Nordsjö in till stan och kommer sedan att ha betat av en kustremsa! 
Tre personer innebar tre gånger så roligt och tre gånger så fort! Pratade bort kilometer efter kilometer! Finns inget bättre! 
Ställvis var det lite svårare att ta sig fram. Hade inte velat åka ner för den rampen med vare sig rullstol eller barnvagn.

 Pausdags och tid för posering

En halvmara bakom och humöret var på topp

Anna, Tanja och jag själv (sprang inte med camelback på magen även om jag har den där på varje foto).

Efter att ha vinkat hejdå till Anna och Tanja, valde jag att testa fartökning. Med 25 km bakom kunde jag öka tempot från 6:30 till 5:11, 4:51, 5:01, 5:03, 4:45, 5:10 och 5:05. Efter snabba 7 km började energin dock sina. Baklåret började gråta samtidigt som tröttheten kom smygandes. Sprang de sista kilometrarna i lugnare fart och kunde väl hemma stänga av Garmin vid 39 km blankt!

Trötta ben och smutsiga skor – rätt så bra betyg!

25 Replies to “Längre långpass”

  1. herredumilde, fartökning sedan! Och wow för 39 km, inte illa pinkat! Stort tack för i dag, jag snodde din bild (min vana trogen). kram, vi ses!

  2. TACK för trevligt sällskap, härligt med sällskap när man skall samla kilometer. Duktigt jobbat att ännu ta fartökningen i det där skedet, du är nog otrolig 🙂

  3. Men åh, vad duktiga ni är! Vet du, jag var nära att komma med. Alltså jag hade inte sprungit hela sträckan, men kanske halva (eller en tredjedel…)Den där rampen har jag sprungit upp och ner för många gånger 🙂 Men sedan kom annat emellan. Kanske jag vågar komma nångång med. Jag är bara inte så jättesnabb…

  4. Nämen – NÄSTA gång ska du med!! Vi anpassar oss! Det behöver inte alltid gå sådär jätte jätte snabbt! Vore superkul att springa ihop! Och du – du har väl sett laktattestet? Kolla Running Finlands sida på FB!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s