En dag för sent

Sprang runt Tölöviken och pratade vardagsliv och kommande evenemang. Coola Linda ska inkommande söndag springa Paris marathon och känner ett sting av avund (positiv sådan). Det har gått alldeles för lång tid sedan senaste lopp. Inser att jag behöver planera en löpresa för att få uppleva det där lilla extra! Plötsligt känns sommaren för långt borta. En resa i maj skulle sitta finfint! 

Anna (i mitten) som hinner med allt och mycket till är en god vän och en god förebild. Alltid positiv, alltid glad, alltid lugn och alltid full av idéer. Just idag gick mycket av tiden åt till att planera det välgörenhetslopp vi kommer att ordna den 30.6! Pricka in dagen i din kalender redan idag! Spring och gör gott! Dagen kommer att gå ut på att vi springer och går tillsammans och överträffar oss själva – samtidigt samlar vi ihop pengar till dem som behöver dem mest! Mer information inom kort!

Linda samlade ihop mest kilometer och jag och Anna landade på nio. Blir lika förvånad varje gång – nio känns som fem då munnen jobbar lika fort som benen!

2 Replies to “En dag för sent”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s