Kvalitet

Det planerade passet uteblev då tidtabellen sprack. Istället blev det kvällsspring tillsammans med familjen. Stundvis sprang jag långt före de andra, och stundvis låg jag långt bakom. Dagens pass bjöd nämligen på intervaller, backträning och en hel del stretchövningar. Kvalitet blandat med kvalitet, alltså!
Insåg rätt så fort att vinterns träning varit långt ifrån optimal. Den har hållit mig precis ovanför ytan. Några större framsteg behöver jag inte förvänta mig. Tyvärr! Så här efteråt önskar jag att jag hade tänkt lite annorlunda innan vintern.
Istället för att deppa ihop, planerar jag ge järnet. Ny månad, nytt träningsprogram!
Premiärmilen
Amanda visar gång på gång att hon har en massa sisu i sig. Efter att först ha cyklat 8,5 km beslöt hon sig hänga med och springa en tilläggsrunda på 1,5 km. 
Som vi sprang testade vi på olika löpstilar. Amandas favorit liknande långt Phoebes. Lite så sprang vi idag! 

3 Replies to “Kvalitet”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s