Flyg och far

Som alltid tidigare är planeringen roligast. Så fort man kommer iväg går tiden för fort och plötsligt är man hemma igen – med ett berg av smutskläder och en oredig resväska. 
Att resa med Viktor visade sig vara lättare än jag kunnat ana. I och för sig är han vid det här laget van att hänga med i svängarna och är således nöjd så länge magen är mätt och sömndepåerna fyllda. 
Kittlar i magen
Starten och landningen är helt klart bäst om man frågar unge herrn. 

Hotellet
Vi valde att bo centralt och mysigt men samtidigt förmånligt, och landade således vid Scandic Grand Central. Rummet var avsides, svårt att hitta och kan väl närmast liknas vid ett källarrum. Samtidigt var det fräscht inrett och precis lagom för mig och Viktor, så inget att klaga på här! Man får vad man betalar för och här fick vi ändå rätt så bra valuta för pengarna.

Scandic hade lyckats göra rummet lite mer lyxigt genom små detaljer. Tvål från Face känns helt rätt!

Det finns absolut ingenting som slår hotellfrukost. Frossade själv i färsk frukt, mörkt fröbröd och filmjölk. Varför har vi inte filmjölk i Finland? Det påminner ju i och för sig om piimä.

För barnen blev det sena kvällar, men de anpassade sig galant.
Stockholmsspring
Jag kunde ingalunda ge mig av på resa utan löpskor, och eftersom skorna en gång var med ville de självklart ut och rastas. Med tight tidtabell hann jag och Viktor ut på en kortare runda på 35 minuter. Vi hann hur som helst avverka gamla stan med omnejd innan det var dags att springa tillbaka till hotellet för en snabbdusch.

Gamla stan och alla dess gränder gör Stockholm till en av mina absoluta favoritstäder. Tyvärr hann jag inte denna gång med söder-shopping, men nästa gång…

Min outfit matchade påsktemat!
Fotboll

Som han väntat och längtat. Äntligen var det dags för den där matchen som var bakomliggande orsak till hela resan. Klart efter avspark kom vi fram och satte oss långt bort från grönvita färger.

Tre år men helt med på noterna då det kommer till fotboll.

Pausgympa i form av planka – borde kanske ha tagit efter!

Ressällskapet bestod av några underbara tjejer och en gosig och glad liten bebis!

Matchgenomgång med pappa direkt efter slutsignal. Båda såg rätt så nöjda ut  så jag gissar de var överens!

Sitter redan och planerar kommande resor och då ska jag ha båda kidsen med mig! Det kändes verkligen tomt att resa utan Amanda, även om det betydde att Viktor fick 100% av min tid. 
Amanda då?
Vaknade till att en söt liten en kröp ner bredvid mig varefter jag fick en lång kram. Sedan började hon berätta om alla äventyr hon varit med om på egen hand. Hjälp, vad tiden går fort!

9 Replies to “Flyg och far”

  1. Vilken trevlig helg ni verkar ha haft; och skönt att få tid på tumis med sonen. Amanda hade säkert också full uppmärksamhet på sig där hon var. Kul att läsa att barnen är så resvana och att det går så smidigt att resa med dem.

  2. Jo hon hade nog haft fullt upp! Jo det är lite si och så med det där att resa. Våra är rätt så vana med att sitta länge i bil och det kanske hjälper lite på vägen.

  3. Ja den där filmjölken alltså 🙂 Supergott att blanda med smaksatt yoghurt 🙂 Och nu efteråt är då smutsberget är uppdelat i små klippor känns det lite bättre 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s