Sju annorlunda dvärgkänslor

Tuffer
Vi hade pratat om det rätt så länge och då Amanda bestämt att hon skulle fira påsk med mormor och kusinerna lät vi henne åka buss ensam till skärgården.
Rädder
Jag ringde bussbolaget för att förvarna dem om en liten passagerare och kom överens med busschauffören om var vi skulle stiga på. 
Prater
Sedan satt vi där, sida vid sida och pratade om det kommande äventyr som fröken skulle få uppleva under påskhelgen. Plötsligt bromsade bussen in och emot oss kom en snäll busschaufför som hjälpte oss med väskorna och visade Amanda hennes sittplats som han  reserverat åt henne. Kollade telefonnumret med honom än en gång och gav honom både mitt eget och mormors nummer. Ett snabbt hejdå och sedan stod jag där och vinkade efter en buss som försvann längs motorvägen.
Gråter
En konstig känsla, blandat med några tårar gjorde inte de kommande timmarna lättare. Funderade på allt som kunde gå fel. 
Glader
Fröken var vänlig nog att ringa mig tre gånger och försäkra mig om att allt gått bra. Då jag efteråt frågade hur det känts svarade hon att det varit riktigt, riktigt skoj och att hon snart vill åka buss igen. 
Trygger
En dryg timme efter att Amanda kommit fram fick jag ett samtal från bussbolaget. De ville höra ifall Amanda varit nöjd med färden och ifall jag var nöjd med deras service. 
Nöjder
Det gick bra och jag kunde inte varit mer nöjd med den trygga och pålitliga service jag fick! Bäst av allt! Amanda är stolt, glad och nöjd! Tänk att få ha mormor helt för sig själv, ha ledigt från förskolan och samtidigt få fri lektid med sina bästisar – kusinerna!

13 Replies to “Sju annorlunda dvärgkänslor”

  1. Vilken glad berättelse! Vad fint du och bussbolaget hade ordnat det, det blev nog en upplevelse som Amanda minns resten av sitt liv. En modig tjej ni har!

  2. Ihanaa saada hyvää asiakaspalvelua!:) Tuntuu olevan harvinaisuus nykyään..Ja voi että Amanda on reipas ja iso tyttö jo,niin ne vaan kasvaa:)Kivaa pääsiäistä!Jenni

  3. Så sant! Samtidigt är det ibland dåligt då mobiltelefoner ersatt trådtelefoner. För vad gör man ifall mobiltelefonen går sönder eller blir stulen? Plötsligt är man utan kommunikationsmedel…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s