Motion men krångel

Kvällsrunda
För ovanlighetens skull hann vi med en gemensam runda, precis innan det var dags att plocka fram kvällsmaten. Som jag saknat att motionera – tillsammans med familjen. Det är under de här rundorna som vi snackar igenom det mesta!
Kändes fantastiskt att kunna springa på kvällen och inte behöva klä sig i reflexväst och pannlampa. Hade till och med lämnat understället i ull hemma och klarade mig fint! 

Bevismaterial – Viktor har växt en hel del cm under vintern. I sommar får vi ligga i med hårdträning för snart är han på tok för stor för cykelstol. 

Nu har det vändt och den tjuriga och trotsiga nyss fyllda treåringen har blivit sådär extra gosig!
Orosmoln
Det känns som att livet i stort börjar bli lite mer balanserat igen – men istället är magen i uppror. Ryggsmärtor och andra tråkigheter. Känner smått panik då jag tänker att en viss risk för träningsstopp skymtar där framme i horisonten. Nu tänker jag ge järnet att jag får koll på situationen.

5 Replies to “Motion men krångel”

  1. Vad pojken din har börjat likna sin pappa! Fy för krånglande mage 😦 jag hade så önskat att det hade blivit bra nu. Hoppas det vänder snart

  2. Heja heja… Skönt att träna! Men känner igen… Oros moln!!! Nu tränar jag så lagom och ökar och varje gång jublar jag .. Än en gång knät höll denna löpar runda också! ;-)) Håller tummarna för dej! Annette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s