Träningsmål

Fjorton kändes som fyra då jag idag för ovanlighetens skull sprang iväg på en runda så fort jag kommit hem från jobb. Föredrar att springa till och från jobb eftersom jag i så fall sparar in onödig transfertid, med sällskapet på kvällsrundor slår nog ändå det mesta!

Idamari hade frågat efter sällskap i Running Fiinlands träningsgrupp och jag var minsann inte sen att räcka upp handen. Som vi sprang pratade vi bland annat underlag. Hur är det med er andra? Har ni börjat tröttna på snön? Skulle det inte vara dags för bar mark så småningom?

Träningsmål eller rättare sagt ouppnåeliga träningsmål har under den senaste veckan varit ett ständigt orosmoment för mig. Jag har insett att jag satt för höga mål för mig själv. Stundvis känns det som att jag får betala för högt pris för träningen helt enkelt. Plötsligt känner jag press att prestera för att nå de mål jag ställt mig, och vardagen blir svår att få att gå ihop. 
Får lov att genast tagga ner och sänka ribban. För en tid framåt kommer jag att springa mer på känsla. Hinner jag så hinner jag, om det blir omöjligt så tänker jag inte förlora nattsömn för det.
Men imorgon ska jag försöka springa till jobb. Femton innan frukost känns okej och då kan jag se fram emot ledig kväll!

7 Replies to “Träningsmål”

  1. Härliga bilder. Jag har åkt ner till södra Sverige för att hälsa på mina föräldrar. Löpkläderna är såklart med, men jag fick snällt stanna hemma idag pga. snöstorm. HU!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s