Det där nätverket

Tacka vet jag mor- och farföräldrar
Eftersom vi bor rätt så långt bort från släkten, har jag & M sällan möjlighet till några romantiska middagar på tuman hand eller spontana biobesök. Vi gör de facto väldigt sällan något vuxet tillsammans. Som par menar jag. Då man bor och lever det liv vi gör så finns det helt enkelt inte möjlighet till några utsvävningar.

Men
Då det verkligen behövs och då vi ber om hjälp – då ställer mor- och farföräldrar upp utan att tveka. De hämtar, skjutsar, servar och sköter.

Sedan i fredags har barnenvarit turvis hos farmor och farfar samt mormor. De åker kälke, grillar korv, pysslar och leker och jag känner hur ottroligt lyckosamma jag och M kan vara som har ett så fint skyddsnät. Då det krävs – då kan vi lita på att vi får all den hjälp vi kan tänkas behöva!

Kan inte tacka våra föräldrar tillräckligt!

One Reply to “Det där nätverket”

  1. Hei! Jag vet inte själv vad jag och min man skulle göra utom våra föräldrar som alltid ställer upp i knipa!:)Min komppis frågade hennes dotters "dagistant" om hon skulle villa barnvakta ibland, varet var JA! Och hon har varit mer än nöjd eftersom hon vet att barnen är i bekat och tryggt sälkap :)Jessica :)Ps. Din blogg är toppen!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s