Ännu mer Åland

Mässan är över
Efter två dagar konstant stående, konstant leende och konstantvarande inomhus kände jag att jag bara måste komma ut. Tog till vara på den korta lediga stund som fanns till hand och gav mig ut på kvällspass.

Ska jag vara ärlig så hade jag helst lagt mig på sängen en stund och bestämde mig därför för att vara snäll mot mig själv. En kvart löpning är mer än ingenting alltså var målet just det – 15 minuter. Efter en kvart kändes kroppen lätt och pigg, så jag fortsatte en kvart till och efter en halv timme hade hungern växt. Mycket vill ha mer och landade till slut på nio kilometer med avslutande backintervaller. Känner mig riktigt nöjd!

Bar mark
Här på Åland kunde jag njuta av att springa på bar asfalt. Endast vinterns grus som man strött över vägen i halkförebyggande syfte störde den riktigt genuina asfalts känslan. Är hur som helst nöjd. Bar mark är helt klart bättre än snö och is!

Åland – I’m in love! Hut skulle jag kunna flytta utan att tveka!

Efter två dagar på mässan var det äntligen dags att inviga dessa skor även i löpspåret! Underbart lätta! Underbart granna! Skorna bakom är min kollegas.

Kollegan skrattade gott åt mig. Det tog en god stund innan jag kom iväg. Först skulle Garmin ställas in och sedan skulle det hela dokumenteras med kamera. Inte alltid lätt att springa och blogga om det!

Hotellet då?
Om ni planerar besöka Åland så kan jag verkligen rekommendera Savoy. Rummen var fräscha och inredningen kändes helt rätt. 
Favoritrestauragerna var Dinos och Texas Longhorn som jag besökte på fredag och lördag. Nästa gång ska jag nog smaka på pizzan vid Adlon Pizzeria & Sportsbar – idag var jag helt enkelt för mätt!

 

12 Replies to “Ännu mer Åland”

  1. Åland är verkligen en plats jag vill besöka mera, måste vara underbart att springa där och skulle även vara sugen på att åka dit å paddla. GRYMT snygga skor har du också, ser lite ut som vårkänslor känns! ❤ 🙂

  2. Jo paddla – det är något jag SKA göra! Vi har stuga på Kökar och det enda som är negativt med den lilla ön är just det – att den är liten 🙂 Inte många vägar att välja på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s