Röhnisch Running SS13

Redo för våren
Kan lugnt säga att jag precis blivit ägare till de snyggaste träningskläderna som jag någonsin sett. Färgen känns ny och fräsch och detaljerna är helt i min stil. Gillar de feminina detaljerna, skärningen och passformen!  
Alba Running Jacket
Rymlig, hög krage känns mycket skönare än det klassiska låga och tajta halshålet. Jackan är härligt tunn. Helt perfekt!
Rynkat reflexband gör jackan söt som en karamell.
Visselpipan kan vara bra att ha då rösten inte längre bär. 
Printed Sport Top

Ett till favoritplagg. Känns nästan för fin att använda. Den här kommer att vara i flitig användning då solen börjar titta fram och gradstocken visar sommar!

Dubbla axelband, rynk och fräscht mönster. Röhnisch lyckas än en gång!
Underwear
Bättre trosor finns inte! De åker inte in, de lämnar inga märken, de sitter helt enkelt perfekt! 
Alba 1/2 Zip
Träningsblusarna från Röhnisch har alltid hört till mina favoriter. I år har de överträffat sig själva. Tänk att ingen annan tidigare tänkt på göra träningskläder lite finare utan att för den skull dra ner på funktionaliteten.  

Alba Shorts
Samma tema fortsätter också här. Detaljer, rynk och reflexer. Bäst av allt är det mjuka tyget i mikrofiber  som gör att shortsen inte skaver vid midjan. Det är detaljerna som räknas och känns! 

Testade
Kunde inte hålla mig – så fort jag slitit upp paketet var jag tvungen att testa, testa och testa! Jackan åkte på redan under lördagens löppass och fungerade perfekt då jag klätt mig i underställ i merinoull och väst. 

 Inlägget i samarbete med Röhnisch. 

12 Replies to “Röhnisch Running SS13”

  1. Ooh vad jag längtar efter nåt nytt. Har samma sunkiga som jag haft i många år och redan då köpt begagnat. Blir nog inte längre doftande ens i tvätten. Dessutom har jag bara ett set nu på vintern och det har ibland hindrat mig från att springa flera dagar i rad. :/ Sådanadär sku nog kunna inspirera lite mer. Röhnisch får gärna ta kontakt också med mig om det behövs mer testare bland bloggare. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s