Igår och idag

Igår
Utelek, långpass och plask i poolen varvades med fotboll, innan det var dags att avsluta dagen med melodifestivalen och glass i stora lass.
Som vi tog plats för hundrafemtielfte gången reflekterade jag över barnens förmåga att anpassa sig. För dem är fotboll vardagsmat. De sitter där, sida vid sida, i 90 minuter, utan vidare protester. 
  
 
Under pausvilan är telefonen rätt så populär. Memory stod idag på agendan och visst fungerar det så mycket smidiagre då man slipper släpa med sig alla brickor.
Idag
Startade dagen med brunch och som jag föreslog längdskidning hörde kraftiga protester från fröken. Hon gav sig till slut och som vi kommit ut i spåret hörde jag henne säga att det varit en bra idé! Efter någon kilometer i fel riktning hittade vi till slut rätt spår.

 
I solen var det varmt, men i skuggan desto kallare!
 

En seg en med krut i benen!

Dagens mål var att ta sig fram till Långforsens friluftsstuga för att smaka på deras nygräddade munkar. Oj, så gott det var!

Amanda föredrog den rosa sorten, medan jag och Viktor höll oss till klassisk sockermunk. 

7 Replies to “Igår och idag”

  1. Oj, Långforsens nygräddade munkar!MUMS! ( Finns ett annat ställe dit man kan skida och få nygräddat, men det är uppe i Peurakaltio i Äkäslompolo/ Muonio 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s