Före och efter

Dagens outfit före och efter jobb. 
En tia kvalitet i solskenet kan jämföras med energitankning i kvadrat! 
Känns som om jag befunnit mig i koma de senaste månaderna. Aldrig tidigare har jag medvetet påverkats så mycket av solen och ljuset som i år. Plötsligt känns varje steg lättare! Inte ens den 10 cm snö som föll under dagen kunde få humöret på fall! Det börjar banne mig bli vår!
Samma pose, men märker ni leendet då jag är iklädd träningskläder?

3 Replies to “Före och efter”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s