asics gel noosa tri 8

Nya skor
Åh hjälp. Klickade hem ett par nya löpskor och nu funderar jag över ifall de är rätt för mig eller inte.
Erkänner direkt att jag valde skor på basis av utseendet. Det faktum att jag sprang mitt första marathon med ett par asics gel noosa påverkar såklart också mitt omdöme. Har fastnat för dessa och kan inte släppa dem.
Behöver jag nya löpskor? Beror nog på vem man frågar. Själv tycker jag att löpskor är en investering! Springer mycket, långt och ofta och då spelar skorna en stor roll. Samtidigt inser jag att den där sista tanken var som tagen ur lyxfällan.
Är det här rätt skor? Tvekar. De här skorna är gjorda för dem som sysslar med triathlon. Men de känns sköna på min fot. Lätta och tunna. Lite som adizero Boston. Kanske de är rätt i alla fall även om jag vare sig cyklar eller simmar. 
Kanske jag borde slå till i varje fall. Just nu ligger de fortfarande i lådan. Fem före att jag klistrar på returlappen. 
Men de är snygga! Tycker jag alltså!
Svårt att inte gilla. Svårt att hitta skor som är mer färggranna. 

Köpa eller inte köpa? 

15 Replies to “asics gel noosa tri 8”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s