Mingel, Bettina och träff med flickidol

Som jag slog fast locket på datorn satt jag mig i bilen för att åka mot studion i Böle.

Ångrade min klädsel samtidigt som jag steg in i tv-huset. Ordningsvakten som tog emot mig var fast besluten om att jag tillhörde den unga skara tonårstjejer som tagit sig till inspelningen för att få en glimt av popfenomenet Isac Elliot.

Stod där i min gula täckjacka, byxor med haremhäng och barnsliga sneakers och plötsligt kände jag mig inte alls vuxen. Började till och med fundera över att jag eventuellt borde utesluta denna outfit från jobbgarderoben. Om ordningsvakten misstog mig för tonnåring istället för den heltidsarbetande småbarnsmorsa med karriärsambitioner – vad tänkte inte då de eventuella samarbetspartners jag hade haft möte med under arbetsdagen. Men nog om kläder – kom förbi ordningsvakten och hittade resten av gänget!

På plats fanns några riktiga bloggiganter. Och så jag. Syns på lång väg att jag är just vad jag är – mammaspring! Varken mer eller mindre. Håret i slarvig tofs, ansiktet så gott som osminkat och samtliga accessoarer hemma i någon leksakslåda. Voi suck! Önskar jag ens haft ett lipgloss eller något. Om ens klövervaselin!

Men de där tjejerna. Glammiga som få. Stiliga är bara förnamnet. Lockar, paljetter, blingbling. Och trevliga. Sociala. Fnittriga. Roliga. Öppna.

Jag och de där bloggtjejerna som inte behöver någon vidare presentation. Malenami, Taikuri, Hannah Norrena, (jag) och Anne Hietanen.

Skulle deinitivt kunna vänja mig vid lite bubbel efter jobbet. För min del innebar det också pre-jobb eftersom jag hade intervjuer på agendan.

Energi. En färgklick helt enkelt!Och visst önskar jag att jag hade Malenamis skogarderob.

 
Taikuri visade sig vara precis så gó som hon är i bloggen!
I studion hos Bettina
Kändes kul att få se hur inspelningarna gick till. Efter showen passade jag på att intervjua Bettina och frågade henne bl.a. vad som hänt med den gula soffan.

Själv tyckte jag det var oerhört spännande att se hur det går till backstage

Paola Suhonen, Hjallis Harkimo och Isac Elliot fungerade som dagens gäster

Han kan sjunga. Punkt slut! Fick en pratstund med honom och kan konstatera att han är en trevlig prick! Hans föräldrar kan vara mäkta stolta! Och nej, kunde inte hålla mig så självklart bad jag om en autograf. Till Amanda. Och jo, det står så på kortet!

Omringad av flickor. Vid det här skedet kände jag mig som en riktig mamma! Eller hönsmamma!

6 Replies to “Mingel, Bettina och träff med flickidol”

  1. Trodde inte jag hade koll på bloggarna "där borta", men visst har jag det! I alla fall Malenami – hennes blogg har jag läst flera år!

  2. De var så roligt att träffa dig igår! Tänkte inte för en sekund att du inte hade huvudet proppfullt med smink! Tänkte bara att du såg extra fräsch ut!

  3. 🙂 Kul! Och plötsligt då man kikar in i olika bloggar knyts säcken ihop. Genom tidigare jobb var jag ofta i kontakt med olika bloggare och så plötsligt blev man fast i just deras bloggar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s