POMP de LUX

Nu är det troligtvis en och annan som drar efter andan. Gud förbjude det känns ungefär som att jag svär i kyrkan, men jag måste erkänna att jag börjat tröttna på me&I. Jag är less på figurerna och det hysteriskt färggranna mönstret och allt plysch. Pomp de Lux känns lite enklare och lite mer sober.

Det här var en eftermiddag då det bjöds på både bubbel och bakelser. Tyvärr var jag så upptagen att skvallra och snarvla att jag glömde fotografera hela härligheten. Gissar jag får svänga ihop pavlova bakelser till nästa helg igen… 

Fördelen med att hålla klädparty är gästerna. Själva bjudningen hör också till favoriterna. När annars ställer man till med kalas sådär bara mitt i allt?!

Nackdelen med att hålla klädparty är tiden. Plötsligt är man fyra timmar fattigare. En annan nackdel är hålet i plånboken. Som tur bestod det här lilla hålet av tre par byxor, två par shorts, en klänning och två blusar.

 

Barnkläder som känns helt rätt just nu. Stilen är helt i min smak och priset är i klass med Lindex, Kappahl och Zara. Gillar!

 
Sött, tufft och klassiskt. Önskar de hade kläder i min storlek.
 
Över tvåhundra plagg att välja mellan.

Då gästerna gått hem kom jag ihåg kameran och fick i alla fall dokumenterat cheese cake:n jag bakat.

9 Replies to “POMP de LUX”

  1. Sanningen är att jag aldrig riktigt har gillat Me&I (med undantag för några få plagg). Skönt att få "outa mig", kändes lägligt nu med tanke på ditt inlägg… 🙂 Kram!

  2. Jo det gör det nog! Eller kanske 80/86 var minst? Hjälp, jag vet inte! Kollade inte på bebiskläder 🙂 Huset var fullt av gravida magar, men själv kollade jag mest in kläder åt 3- och 6-åringar 🙂 De är supermjuka och gosiga! En massa haremhäng, men sportiga sådana. Sportigt, romantiskt, ledigt! Lite Zara över det hela!

  3. Hej! Hur är de i storlek? Kollade just i katalogen o gillade att det var lite mer färg nu, gult tex. O ska beställa så fort webshoppen öppnar på torsdag. Har en normalbygd 3,5 åring på 102 cm lång. Hon har 104 på det mesta nu. Molo tex. Men 110 på vissa plagg från Lindex. Har aldrig beställt från de innan få färgerna varit lite för murriga för min dotters smak. Hon har bestämt vad hon ska gå på sig sen hon var 2 år. Bestämd av sig. Hälsningar Jeanette

  4. Gillar Pomp de Lux skarpt jag med! Köpte en hel massa från höstkollektionen, gillade kläderna o prissättningen!Saknar också vuxenstorlekar!Fattar mig inte heller på meandI, var på min första meandI-party för en månad sen..de är ju svindyra dedär kläderna! Köpte nog en biltunika åt flickan, men har så svårt att gå på bjudning och sen int köpa nåt 😉

  5. Jag tyckte de var rätt så rejäla i strlk. Min kille är 104 cm lång (inte spinglig) och åt honom valde jag 104 då det kom till byxor, men 110/116 på tröjor. Klänningar och kjolar valde jag dock en större stlk än normalt så att det finns rum att växa i. Amanda anv. normalt 122/128 men köpte 134/140 åt henne nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s