Måndag = jobb, träning och mat

Inget nytt på den här fronten. Känns som att jag sitter på ett tågspår utan vare sig början eller slut. Pratar alltså inte om något tågspår som sträcker sig över hela Europa. Nej, jag snackar tågspår i stil med Brio tågbana där tågen går runt, runt och runt.

Plocka, fixa, föra, jobba, äta, jobba, jobba, söka, köpa, plocka, städa, fixa, hämta, jobba, träna, leka, läsa, flytta, ordna, tvätta, plocka, läsa, sjunga, natta, fixa, plocka, blogga, plocka och stupa i säng.
Det låter rätt så tråkigt och trist, men egentligen känns det riktigt bra! Det är såhär jag önskar leva! Om jag inte gjorde det skulle jag ta tag i saken och ändra på situationen. När jag riktigt tänker efter så är livet riktigt härligt! Vad bra att jag sitter på ett Brio tåg – på en Brio tågbana. Känns tryggt, mysigt och genuint!
Just idag hade jag en passagerare till hjälp då det skulle fixas middag. En bit grönsak på fatet och en i magen verkar vara Viktors melodi! Men vad gör det… 

Känns som att jag inte har vädret på min sida just nu. Idag åkte glasögonen från glada 90-talet på eftersom det verkar vara enda sättet att värja sig mot igenfrusna ögon. Vem sa att det är vackert att springa? Hur om haver skrapade jag ihop en tia i makligt tempo. Gick uppför och njöt av att Garmin fått stanna hemma. Återhämtning då det är som bäst!

4 Replies to “Måndag = jobb, träning och mat”

  1. Åh vilket härligt inlägg. Samma tugg här med enda skillnaden att jag inte jobbar just nu. Men det känns som samma snurr ändå… lämna…hämta…laga mat…tvätta…handla…städa…Vilken underbar bild på dig! Kram

  2. Haha… Jo den där jäkla vardagen är samtidigt tråkig men trygg. Man hatar och älskar! Men du – tack för att du ljuger 😀 Bilden är avskyvärd 😀 Haha… ser inte klok ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s