Bloggtips

Ingen helg utan lite jobb
Kombinerade nytta med nöje och besökte en gammal klasskompis i samband med att jag besökte skärgården. Efter år på vift har hon återvänt hem, där hon tagit över huset som funnits i hennes släkts ägo i flera hundra år. Idag är hon den 16nde i generationsordningen som sätter sin prägel på det hus som någon gång i tiden fungerat som spritbränneri och andelshandel.

Om du drömmer om att renovera hus och gillar inredning är bloggen Hemma på Hembacka your cup of tea. Fiffiga lösningar, inspiration samt fotografier och historier om tiden förr, gör att intresset för gamla hus växer. Ser med spänning fram mot nästa och därpå följande inlägg, samtidigt som jag än en gång ögnar igenom ”Hus till salu”. Vilken dröm att få bo som Erica och Tom.

Ångrar såhär efteråt att jag inte fotograferade mer då jag var hemma hos Erica och Tom. Kika in i hennes blogg så ser du både köket, hallen och mycket mer.

4 Replies to “Bloggtips”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s