Bra träning

Tre gånger femton kilometer på tre dagar

Arbetsvägen avverkas till fots och samtidigt passar jag på att tanka ljus och energi. Samlar kilometrar dagstid och njuter av ledig tid tillsammans med familjen kvällstid. Tyvärr gör sig magen åter igen påmind men innan jag kungör det på torget avvaktar jag. 
Bra att den nu och då påminner mig om sin existens – hujedamig ifall jag i misstag skulle glömma bort den!
Det där med att springa till och från jobb känns helt rätt! Väntar och längtar efter bara vägar för då kommer jag att plocka fram cykeln. I vinter har den fått stå eftersom jag varit för lat att byta till vinterdäck.

Försöker att tänka på ingenting som jag springer. Rätt så ofta kommer jag ändå på mig själv att fundera över jobb relaterade grejer. Eller ibland så funderar jag på hur skönt det skulle vara att sätta sig i bussen som åker förbi – är definitivt hon som helst väljer den lättaste vägen… men av någon konstig orsak så ger jag mig inte då det kommer till löpning! Kanske det helt enkelt är som så, att löpning är den lätta vägen?

19 Replies to “Bra träning”

  1. Alltså wow! Jag tycker du ska skriva ett inlägg med tips på hur du packar din rygga, vilka grejer du färdigt har på jobbet etc – smart packning är ju a och o för transportlöpning. Dessutom så ser du oförskämt snygg ut på bilden.

  2. Jag önskar att jag hade pannbenet att köra transportsträcka på morgonen. Eller ja, inte hela sträckan (45 km) för en mara varje morgon känns lite jobbigt. ;-)Men en liten bit. Men jag tycker verkligen att morgonlöpning är jobbigt. Jag kanske kan ändra mig. Tips? :-DKram M

  3. Hej, skönt!Din blog är inspirerande för mig som är mycker långsammare löpare och också finsksråkig :)Skulle du kunna tänka om att skriva ett inlägg om vilka slags "välikerrasto" du änvänder när du springer, t.ex. -5 grader och -15 grader? Kanske några tips av goda märken och bra kvalitet?-Mari

  4. Måste poängtera att jag springer 15 km på morgonen 🙂 Inte mer! Det där med morgonlöpning handlar nog bara om att man måste bestämma sig! Och tro mig – det känns inte kul! Jag vill helst sova! Länge! Men då jag plockat fram kläderna och packat väskan klar är det lättare att komma iväg. Och så känns frukosten så välförtjänt då man sprungit långt innan! Och bäst av allt – man kan med gott samvetet lägga upp fötterna på bordskanten och softa resten av kvällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s