Intervaller

Som jag satt på tåget hem funderade jag över målen för år 2013. Drömmen om att spränga 3:30 känns inte längre speciellt viktig. Istället tänker jag att jag vill hållas skadefri och att jag ska komma i mål på Stockholm Ultra 100km.
Då jag gav mig ut senare på kvällen stod det intervaller på programmet. Pyramidintervaller är just nu svåra att genomföra då jag mest springer omkring i grannskapet. Men så fort snön smultit tänker jag ge mig av till idrottsparken. 
Dagens pass: Första kilometern gick i 5:30 fart, andra km i 5:05 fart, tredje km i 4:50 fart, fjärde i 4:40 fart och femte i 4:30 fart varefter jag lät benen jobba mindre. Sista och nionde kilometern gick åter igen i 5:15 fart. Härligt pass!
Vet inte om det berodde på mitt beslut att inte fokusera på tiden, men dagens intervaller kändes förvånansvärt lätt – trots snömodd och is! 
Precis efter Stockholm marathon 2012 kändes det surt att jag missat mitt mål med en minut. Drygt ett år senare känns det som om det kvittar!

3 Replies to “Intervaller”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s