Sket i långpass

Lyssnade verkligen till era kommentarer tidigare och framförallt lyssnade jag till vad min kropp. Lät bli att springa. Ett uteblivet långpass gör mig knappast sämre på lång sikt. Behöver dock ta mig i kragen så att det inte blir en vana.

En gång är ingen gång!
Istället blev det en och en halv timme i spåret tillsammans med en god vän. Umgänge + träning = kombo som gör att träning inte känns som träning. Körde på känsla och passade också på att träna intervaller (4 * 500 meter & 2*200 meter). 
Utrustning

Då mina föräldrar köpte mig den här utrustningen för sisådär 17 år sedan, kunde de väl knappast tänka sig att jag fortfarande skulle använda mig av den då jag passerat 30 år. Men den fungerar – så varför byta?

Utrustningen har också ett stort känslovärde för mig. Skidning var ett intresse jag delade speciellt med min pappa. Själv var han aldrig speciellt atletisk av sig – men likväl var han ett stort stöd för mig. Kan inte förmå mig själv att slänga foamen som skyddar stavarna från smällar. Den är nött i kanterna och troligtvis totalt onödig, men eftersom han menade att den var bra att ha så hänger den med, år efter år.

 

3 Replies to “Sket i långpass”

  1. Lyssna på kroppen är sunt! Vilket härligt pass med skidor. Jag riktigt längtar efter att få åka längskidor-inte en endaste gång hitills i år denna vinter!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s