Leda

Önskar jag kunde säga att det här inlägget skulle handla om ledarskap, coaching eller motivation. Istället handlar det tyvärr om just bara leda. Tristess. Tråkighet. Ledsamhet. Enformighet. Dysterhet. Motgång. 
Under den senaste veckan har jag känt mig tom. Tom på energi. Tom på tankar. Tom på glädje. Tom på ork. 
Visst har jag tränat och sprungit – men glädjen i steget har aldrig riktigt funnits där. Kilometer efter kilometer med tunga fötter. Det är som att jag gett mig ut per automatik och sprungit utan känsla. 
Idag ringde en god vän till mig precis som jag skulle lägga barnen. Då hon frågade hur jag mådde hörde jag mig själv svara att jag känner mig trött och nere – att jag inte känner igen mig själv. Som jag sa det var det som om poletten föll ner. 
Jag är inte bara fast i ekorrhjulet – jag är ekorrhjulet. 

Vännen tröstade mig genom att säga att det är normalt med svackor och att livet inte kan vara på topp jämt. Ändå kan jag inte låta bli att tycka illa om svackor. Vill känna att jag har kontroll över situationen. Kanske är det just avsaknad av kontroll som gör att jag tappat bort glädjen i det jag gör?
Under de senaste dagarna har jag låtit bli bloggen eftersom jag känt att jag inte haft något att bidra med. Idag bestämde jag mig för att fortsätta skriva, trots den negativa tonen. För om jag inte skriver om det tunga och svåra – då är min blogg inte genuin. 
Det här är livet! Det är inte bara glitter, solsken och lätta steg. Ibland springer man vilse och ibland är underlaget inte bar asfalt. 

17 Replies to “Leda”

  1. Tycker du gör helt rätt i att skriva om det. Som du säger; man ska visa BÅDA sidorna, inte bara de träningspassen och delarna i livet som är som en dans på rosor!Hoppas du hittar motivationen och energin snart.Kram M

  2. Stor kram till dig! Och tack för att du delar med dig även när det är motigt. Jag känner precis som du just nu, så det här inlägget gick rakt in i hjärtat.

  3. All pepp åt ditt håll. Ibland går det upp, andra gånger bara ner, ner, ner. Känner så väl igen ditt inlägg, och är glad att du delar med dig. Hoppas att det snart känns bättre igen. Heja dig!

  4. jag tror de allra flesta känner sig så just nu. iaf jag känner igen mej. speciellt denna vecka har allt känts motigt och trist. jag tror det är vintern. våren borde komma nu så man får lite sol i ansiktet. tufft av dej att dela med dej med oss! pepp!

  5. Har känt lite samma ett tag, men det vänder! Vila! Det hjälper. Kanske promenera i fina snön istället för att springa? Och fyll på med massa bra mat! Sån som kroppen riktigt suger åt sig. Kram! Och tack för att du delar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s