Jag har misslyckats

Det gick sådär med mina nyårslöften
Angående plankan så fuskade jag. Totalt stod jag ändå 308 minuter i plankan under januari månad. Tjugo minuter och mer var svårast. Dag 31 kändes alldeles för långt borta och att ställa sig över 20 minuter i planka kändes helt enkelt bara tråkigt. Men jag kom igen mot slutet, vilket jag själv ser som en positiv sak, även om jag inte lyckades fullt ut.

Hade också avlagt ett hemligt nyårslöfte som gick ut på att jag inte skulle spendera några euros alls – förutom på mat då. Också här började det bra. Fixade med matlådor till jobb. Handlade förnuftigt. Gick inte i butiker. Shoppade inget alls.

Men, så besökte jag det där finfina loppiset. Fyndade en hel del kläder till mig och barnen. Och så flyttade kontoret och jag fick tillgång till världens bästa lunch-restaurang. Och den 30nde surfade jag som bekant in på adidas.com och spartoo.fi och klickade hem sommarskor till rabatterade priser. Så jag kan konstatera att jag misslyckades rätt så fatalt!

Men kosten då?
Jag hade också bestämt mig för att undvika socker och spannmål. Här gick det rätt så bra. >För det mesta höll mig till havre och ris. Åt nog en vetebulle eller två, men långt ifrån samma mängd råg- och vetebröd som tidigare. Införde godisdagar vilket känns som ett tema jag vill fortsätta med. Magen mår fortfarande bra och efter att jag fick en påminnelse i slutet av månaden drog jag ner på takten vilket genast gav resultat.


Bild lånad härifrån

Vad har jag lärt mig då?
Det jag lärde mig av mina misstag är att det är viktigt att inte ge upp även om man gör snedsteg. Jag lärde mig också att inte vara så sträng mot mig själv. Så även om jag misslyckades känner jag nog att jag ändå också lyckats. Vi kan väl säga att det gick sådär fiftyfifty! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s