Lite kortare men lite snabbare

Det värsta man kan göra efter en dag på jobbet är att man lägger sig på sängen efter maten. Det pågick en kamp inom mig som kan jämföras med… jag vet inte vad! Hade helst av allt dragit täcket högt upp över hakan. Det var tveksamt om jag ens orkade hålla i en bok. Samtidigt sade träningsprogrammet att jag behövde springa.
Träningsfantasten inom mig gav mig ingen ro. Drog på mig samma gamla kläder som vanligt och gav mig ut på en kort men snabb runda. 
Som jag sprang tänkte jag hur bra det ändå var att jag gett mig ut. En löprunda är precis vad jag behövde. Tankarna skingrades och jag kunde återvända hem med energidepåerna laddade!

Behöver definitivt förnya min träningsgarderob och det illa kvickt! Blir deprimerad av att klä mig i samma kläder dag ut och dag in. Ibland hinner de knappt ens torka mellan varven. Men i alla fall har jag fått bekräftat att kläderna är av god kvalitet eftersom de håller formen trots att de tvättas i tid och otid.

4 Replies to “Lite kortare men lite snabbare”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s