Nöjd

Ibland krävs det inte mycket för att man ska känna sig lycklig ända in i själen. Det kan vara en kväll tillsammans med den man älskar, tid med vänner, nya möten eller en möjlighet att göra absolut ingenting. Plötsligt faller bitarna på plats.
Kanske är det en liten osäker tanke som plötsligt börjar kännas mer och mer rätt, eller en kaotisk tillvaro som plötsligt lugnar ner sig. Kanske har man fått bekräftelse eller uppskattning, eller kanske har man plötsligt insett att man klarar sig väl utan bekräftelse av andra. Kanske är det en livssituation som man är tillfreds med eller kanske beror det på att man bara plötsligt vågar ta vara på den egna tiden!

Glad i livet!

7 Replies to “Nöjd”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s