Transport

Började den nya månaden genom att ta benen till jobbet. Femton kilometer genom okända landskap kändes lite väl utmanande klockan halv sju på morgonen, så jag valde att ta en bekant väg. Den bekanta vägen innebar i sin tur tyvärr en omväg, så jag hoppade på bussen efter 10 km. Hoppade tyvärr på fel buss och hamnade till slut helt fel, så jag var ändå tvungen att springa till slut. 
Hur som helst kom jag fram – piggare och gladare än på länge! Det här tänker jag fortsätta med! Men nästa gång väljer jag en annan rutt!

Vänster eller höger? Ramper, broar, tunnlar och valmöjligheter. Det blev en hel del extra metrar idag kan jag lova då jag fick springa fram och tillbaka i jakten på rätt väg.

Mina trogna tjänare passar bra in i det nya kontoret! 

Äkta risgrynsgröt smakade gudomligt gott efter morgonpasset! Lyx med god frukost på jobbet!

4 Replies to “Transport”

  1. haha, det påminner mig om första gången jag försökte cykla till Suunto. Tror jag hamnade halvvägs in till stan bland alla cykelvägar och kringelikrokar. Lätt att bli lite stressad när man har en tid att passa …

  2. Härligt att kunna springa till jobbet! Jag borde också, men väntar nog till vårsolen behagar titta fram. Skymtar för övrigt ett par riktigt snygga skor under risgrynsgröten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s