Pippi på skor

Eftersom butikerna på webben just nu rear ut fjolårets nyheter passade jag på att införskaffa skor till 75 % av familjen. Amanda fick ett par löpskor som hon själv pekade ut, medan Viktor fick samma adidas Dragon skor som han traskat omkring i alla tidigare somrar också. 
Själv hade jag egentligen spanat in ett par klassiska vita Converse, men då jag fick ögonen upp för Stella McCartneys vita godbitar vinkade jag glatt hejdå till vita klassiker. I vår tänker jag steppa omkring med röda sulor. 

8 Replies to “Pippi på skor”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s