En ledig dag

För oss innebär en ledig dag oftast tid tillsammans. Tid tillsammans måste tas tillvara på bästa möjliga sätt. Idag startade vi dagen med brunch, varefter vi traskade iväg till den närliggande skridskobanan.

Det behövs inte mycket ansträngning för att man ska göra den lediga dagen speciell. 

Amanda lär Viktor hur han ska ta sig upp då han trillat omkull. Jag hör henne sig till Viktor ”använd dig av taggarna”, varpå Viktor tittar på mig och utbrister: Var är mina taggar mamma?


 

Trötta och hungriga traskade vi hemåt igen med rosiga kinder och ett stort leende klistrat på läpparna. Nästa gång måste vi komma ihåg att ta med oss varm saft och kex.

  
Eftermiddagen tillbringade vi i vattenparken och för en gångs skull slocknade de på några sekunder efter att vi kommit hem igen på kvällen. 

6 Replies to “En ledig dag”

  1. Det är faktiskt rätt så kul att åka skridskor. För 12 år sedan åkte jag med några kompisar ut till en ö långt, långt bort. Det om något var häftigt… Att åka där man annars kör båt!

  2. Näe… 🙂 Och inte heller lätt att förklara för Amanda att hon inte ska använda taggarna utan att hon ska skrinna genom att sparka av med bakfoten. Riktigt korkat tycker hon 🙂 Borde köpt "pojk" skridskor åt henne också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s