Industriell känsla med fästmassa på väggen

Efter att ha bläddrat i Ikeas katalog visste jag precis hur den ena väggen i badrummet skulle se ut. Ville helt enkelt ha en vägg med lite industriell känsla. Gick runt och frågade i olika byggvaruhus angående olika lösningar men de flesta såg helt oförstående ut… men jag gav mig inte.

Nu är det klart!
Med Mickes och M:s hjälp är badrummet nu klart och det blev bättre än vad jag kunde drömma om. Plötsligt har vi en herrans massa skåputrymme och en massa fungerande ytor. Tänk er ett fungerande hjälpkök med höga skåp och plats för smutstvätt. Inga fler högar av skitiga kläder längs badrumsgolvet, tack!

Och den där väggen – det blev precis som jag tänkt mig! Men om någon ber mig spackla en vägg imorgon kommer jag att totalvägra – har fått tillräckligt av allt spacklande för en tid framöver!

Genom att lägga fästmassa direkt på de gamla mosaikplattorna kunde vi snabbt förvandla badrummet. Den gråa väggen matchar det svarta badrummet perfekt!

Den nya stilen känns modern till skillnad från den ursprungliga röda mosaiken.
Små detaljer kommer nu till sin rätta!

8 Replies to “Industriell känsla med fästmassa på väggen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s