Vinnande koncept

Ta en rejäl sovmorgon, ät frukost samtidigt som du klär på dig ytterkläderna och stå lite kaxigt bredvid och titta på då övriga värmer upp sig. Ändra dig i sista minut och spring fram och tillbaka ett par gånger och säg precis innan start att du inte tar det på största allvar. Idag visade sig det här vara ett vinnande koncept!
Precis som startskottet gått vaknade tävlingsmänniskan inom mig till liv och takten ökade. Sprang med rask fart, men utan blodsmak-i-munnen-slit och just idag räckte det hela vägen. Kom först i mål i damklassen i mitt heat och även om det inte spelar någon roll så blev jag självklart taggad. Precis vad jag behövde efter höstens slit med sjukdom och annat.
Dagens bästa: träffade på en massa kul folk, däribland Anna, Lina och Nina.
Dagens sämsta: ångrar att jag var så negativ innan start och ångrar att jag inte i smyg tog med mig M och barnen till mässcentret. De hade trivts som fisken i havet och M hade kunnat springa i följande heat efter att jag kommit i mål!

Dagens 10 km avverkades inomhus då det var dags för det första mässlöpet någonsin. Det var en okej början och kan bli hur bra som helst med lite modifikation här och där.

Själva banan på dryga 3 km hade de byggt upp genom att ställa ut 4000 flyttlådor runt om i mässcentret. Trapporna, den slingrande banan och golvmaterialet bjöd på extra motstånd. Tyvärr dök det endast upp ett 150-tal deltagare och tyvärr, tyvärr fick man inte ha med sig hejaklack. 

Anna alias Maratonmamman och Lina fanns på plats precis som planerat. Lina var precis så där trevlig som alla Ö-bottningar alltid är – måste vara något i dricksvattnet där uppe!

Vinnaren kom i mål på dryga 39 minuter.
Posen och stassen

Kolla in Annas snygg-tossor från Mizuno. Gillar färgen!

Lina är söt som en karamell!

Själv försökte jag se stark ut men inser så här i efterhand att det mest ser lite hurtigt mesigt ut!

10 Replies to “Vinnande koncept”

  1. Haha, ojdå, det måste vara nåt med dricksvattnet! 😉 Grattis än en gång över prestationen, du imponerade stort! Jag tror det var "Musta Hevonen" i högtalarna som gjorde att jag överhuduvtaget kom i mål .. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s