Copycat

Stjäl idéer till höger och vänster – här kommer min version av det jag ursprungligen läste hos Upp & Hoppa.

Favoritpryl hemma: Mac:en och tab:en. Kan inte leva utan dem – helt klart räddarna i nöden! Uppslagsbok, underhållare, kontakthjälp – allt i ett!
Berätta om en bild någon annan tagit på dig: M tog den här bilden under en av våra många turer vi gjort i nationalparken Noux. Vi promenerar, klättrar i berg, upptäcker småkryp, plockar svamp och avslutar alltid utfärden med att grilla korv över öppen eld vid rastplatsen.

Berätta om din favoritbok: Har inte bara en favoritbok, utan många. Alla går ändå ut på ett och samma: norsk eller svensk författare och ett spännande innehåll. Jag snackar deckare – inget annat!
Berätta om hur du var då du var liten: envis, envis, och än mer envis. Var lite av en pojkflicka, men med långt ljust hår. MacGyver var min stora idol liksom Knight Rider. Hade en mini version av swiss army knife som jag täljde pinnar med… sprängde postlådor med kinapuffar och var allmänt sett rent så busig, även om jag nog verkade vara snäll som Lucia då jag nekade alla brott.
Ett annat exempel på hyss var gången jag cyklade på bryggan trots att jag blivit förbjuden att göra så – självklart föll jag i havet och eftersom det var höst blev min täckoverall dyblöt. Iskall sprang jag hem efter att min brorsa hjälpt upp mig från det kalla vattnet. Så fort jag såg min mamma skrek jag att min brorsa knuffat i mig… Precis som om sanningen inte skulle komma fram!
En perfekt dag: består av en perfekt frukost med krispigt surdegsbröd och färsk frukt, efterföljs av ett riktigt långt långpass med härligt sällskap, fortsätter med att familjen umgås utomhus och avslutas med att vi alla sitter bänkade vid middagsbordet och till sist och slut spelar Uno ända tills klockan slår läggdags för kidsen. Ett glas rött på det plus ostörd nattsömn och jag kan slå in den perfekta dagen i ett perfekt glansigt paketpapper! Limmar till och med dit en glansbild – vi snackade ju perfekt, inte sant?

7 Replies to “Copycat”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s