Bästa julklappen

Det är på allas läppar just nuVi funderar, önskar och sneglar på allehanda prylar. Vi önskar oss kanske en iPad, nya löpskor, en resa, ett par skidor eller en middag… Men där mitt i alla julrusch står ett litet bord, med en blå duk. Jag går närmare och tvingas tillbaka till verkligheten.

Själv bestämde jag mig för att bli månadsdonator. Mitt i all köphets påmindes jag om att det finns barn som inte har möjlighet att vara barn. Som bara drömmer om att få gå i skolan. Som upplever glädje att få leka, spela och springa omkring med sina vänner. Som verkligen behöver det där sticket för att överleva. Stöd Unicef i deras arbete du också.

Det går fort – sedan är man tillbaka i sin egen verklighet igen och man funderar vidare på julmaten, drycken och tidtabellen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s