Mer än bara löpskor

Sprang iväg med grannfrun och Mr. Garmin på en runda och kunde för en gång skull konstatera att det kändes riktigt förbaskat bra. Vi höll jämnt 6:10 tempo och det var precis lagom eftersom vi hade så mycket att skvallra om. Julklappar, julstress, julplanering och julen i det stora hela var de ämnen vi surrade mest kring. 
Pryljunkie
Då jag kom hem och slet av mig hela utrustningen kunde jag rätt så fort konstatera att jag utvecklats till något av en junkie då det kommer till sportkläder och utrustning. Den som säger att man inte behöver annat än ett par löpskor för att springa ljuger. Jag behöver minsann både underställ i merinoull, vintertights, icebugs, gaiters, reflexväst, scarf i meronoull, silkesvantar, yllestrumpor och min trogna vän Garmin. Till min stora glädje såg jag att På Studs-Anna har en tävling på sin blogg där man kan vinna en mössa från Röjk. Det är minsann något jag däremot inte har – en skön sportmössa i merinoull som värmer kalla öron. 

12 Replies to “Mer än bara löpskor”

  1. haha, ända tills jag kom med i Running Finland klarade jag mig med ett par dojor och vanliga sportshorts, men så ett tu tre förvandlades jag till en riktig prylbög 😀 så nej, löpning är inte en billig sport!

  2. Men att träna i denna kyla kräver verkligen lite omtanke gällande utrustning! Jag åkte skidor idag och klädde mig faktiskt i tre lager för att hålla värmen! Kram Sara

  3. Åh då¨ska jag tävla om den för jag fryser jämt om öronen fast jag har mössa. För den är kass. Helst av allt skulle jag dock vilja ha Brio-taxen på bilden. Älskar den… Är det den där stora?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s