Barnvagnslöpning i snöstorm

Lata morgnar
Äntligen är Viktor också så stor att man inte nödvändigtvis behöver stiga upp då de små liven slår upp ögonen  på morgonen. Halv tio tassade de ner till nedre våningen och några minuter senare var tv:n på. Själv kunde jag nöjt dra täcket lite längre upp över öronen och vända sida. Det dröjde ändå inte någon lång stund innan jag hörde en lite röst säga gröt… jag vill ha gröt
Innan frukost hann vi dock med en snabb promenad med skötehunden som bor hemma hos oss just nu. 
Snömodd
Medan Amanda fortsatte uteleken, sprang jag och Viktor iväg på en löptur. Det som jag hade tänkt bli en 10 km:s runda blev till slut betydligt kortare. Efter sju kilometer var benen som mos. Framlåren värkte av utmattning och jag andningen var ansträngd. Jag är definitivt ur form!

Jag skyller hur som helst på snömodden. Att springa med vagn är tungt – att springa med vagn i snömodd är tyngre. Och för att inte bli missförstådd måste jag påpeka att det var betydligt mer snö längre fram – d.v.s. efter att jag tagit bilden. Då det är plogat är det inga problem att springa, men då det är oplogat… då svär jag inombords!

Svettig påklädning
Då jag för tredje gången under samma dag klädde på barnen yllesockor, underställ, fleece, overaller, halsdukar, vinterskor, vantar och handskar bestämde jag mig för att det fick vara slut på uteleken för idag. Även om jag är glad över snön så kan jag inte låta bli att längta till sommaren. Vad lätt allt är då det är varmt – knappt så man behöver skor ens. Längtar innerligt efter den tid då jag slipper rumban kring påklädningen.

7 Replies to “Barnvagnslöpning i snöstorm”

  1. strongt med barnvagnslöpning i detta underlag! jag njuter av det fina på marken men kan också känna en längtan efter sommar och barmark, få känna vinden i håret när jag cyklar och springa med lätta kläder!

  2. Gjorde en liknande tur med dubbelvagnen i måndags medan det ännu hävde ner snö. Sista biten kom jag knappt framåt, men nog är det skoj med snö 🙂 fast kan nog hålla med dig om att det tär på krafterna med all påklädning. Vår Matheo vägrar dessutom att klä på sig själv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s