Tufft på Tuffa Tisdag

Det var en sådan där vanlig dag. Vaknade och åkte iväg till jobb då resten av familjen ännu låg och  snarkade som små grisar och slevade i mig yoghurt i bilen samtidigt som jag rattade bilen österut. Hemåt startade jag som vanligt några minuter för sent och fick således ha en tung högerfot. Precis innan stängning kunde jag lägga i handbromsen på dagisgården och var tvungen att springa de sista stegen till grinden.

Som jag satt vid middagsbordet med familjen kom jag på att det var Tuffa Tisdag på schemat. Ringde Anna och sekunden senare hörde jag mig själv säga att de skulle vänta på mig – att jag skulle med. Ytterligare några sekunder senare började kampen. Kanske jag ändå har lite hosta kvar? Kanske det är lite för kallt? Kanske jag är lite för trött? Kanske jag borde natta barnen ikväll? Kanske jag borde backa ur…

Men jag tog mig själv i kragen och bra så – för Tuffa Tisdag var precis vad jag behövde. Ida-Maria, liksom resten av gänget bjöd på glada miner och perfekt motstånd. Det var en salig blandning av löpning, grodhopp, armhävningar och speciellt magen och låren fick sig en rejäl omgång.

Jag var positivt överraskad – riktigt positivt överraskad! Det var sjukt roligt att springa igen… och hostan – den var som bortglömd!

Nypremiär för citrongula icebugs

6 Replies to “Tufft på Tuffa Tisdag”

  1. Vill du bli av med de gamla? ;)De jag fick av dig i somras kändes först alltför stora men nu känns de riktigt passliga redan. 🙂 Men de var rätt hala att springa med igår..

  2. Tyvärr… Hade så gärna skänkt bort de röda om det inte varit för orienteringen. Jag använder de röda på sommaren så… Vad bra att skorna du fick tidigare fungerar som de ska!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s