Utmaning

Kommande veckas utmaning
Som jag sprang igår lyssnade jag till några tjejer som babblade. Den ena sa åt den andra att hon legat i soffan ifall hon inte fått ett mess där kompisen bad henne med ut på en runda.
Som jag sprang vidare började jag fundera kring det här med betydelsen av löparkompis. Ibland är det just ”kafferepet” man behöver och en kompis gör löppasset trevligare. Det går fortare, lättare och så är det framförallt mycket mer kul. Man har helt enkelt inte tid för tankar så som: jag orkar inte , jag har ont, jag vill bara hem…
Veckans utmaning går alltså ut på följande: Bjud din kollega, kompis, granne eller varför inte livskamrat ut på en löprunda. Om du inte av en eller annan orsak kan springa just nu – gå! Se till att röra på sig och gör det tillsammans med en vän – det är helt enkelt lite mer kul den vägen!
Linda är en god vän sedan länge tillbaka men efter att vi börjat dela samma intresse för löpning har vi lärt känna varandra ännu bättre! Och tillsammans med Sanna har hon gjort skärgårdsspringet betydligt roligare. 

2 Replies to “Utmaning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s