Riktigt långt imorgon

Tidigare än jag trodde
Bloggen är ett fantastiskt redskap. Ibland skriver man ner en plan eller en tanke och vips så har hjulen satts i rullning. Jag fantiserade om att springa ett lite längre långpass än normalt och nu på söndag blir det av. Det är alltså redan imorgon – hjälp vad kul!

Start
Vi startar klockan 09 vid Maritims parkering ute på Drumsö. Jag tror bestämt att det var Carin som presenterade den här underbara rutten för oss andra och sedan dess har det blivit ett givet ställe vid val av rutt till långpass. Stället är centralt, det finns fri parkering, ett varv är 10 km långt och rutten bjuder på flack terräng och havsvyer. Perfekt för pass som detta alltså.

För ett år sedan sprang jag min första femtia tillsammans med Maratonmamman. Det var minst sagt en givande femtia. Det var en femtia då inte bara det regnade vertikalt, utan en dag då jag lärde känna en massa fantastiska människor och då idén till att bilda en löparklubb fick luft under vingarna.

Plan
Tanken är att vi springer i cirkus 6:30 – 7 fart. Ett varv är 10 km. Eftersom vi startar klockan 9 kommer vi att varva första gången ca. klockan 10. Tjugoan påbörjar vi någon gång efter klockan 10 och 30 km: varvet börjar vi beta av ca. 11.15 och så rullar det på. Mer info finns på Running Finlands facebook sida. Anmäl gärna ifall du är på väg så vet vi vänta. (Alla inser ju att tiderna jag nyss lade ut är ungefärliga. Det är bättre att vara i god tid och vänta i 10 minuter än att man missar oss med ett varv ifall man är på väg.

Kom ihåg
Ta med dig dricka, snacks och eventuellt byteskläder och skor beroende på vädret.

Den 23.12 springer vi lite längre i Pargas – vore superkul ifall vi blir fler som gör rum för all julmat då. Återkommer om tidpunkt och plats (start någonstans nära centrum). 

12 Replies to “Riktigt långt imorgon”

  1. nej va kul det låter. är rädd att jag nog inte hinner med, borde vara klar redan vid ett för att hinna vidare 😦 o om nån är på väg på 50 tänker jag inte springa mindre- allt eller inget gäller för mig. hoppas jag får sällskap en annan gång! (om det harmar nån annan att tidpunkten inte passar, så föreslå andra datum, kommer jag gärna på en femtia före jul!).rulla på!

  2. Jag kommer jätte gärna med på några varv, men är ännu osäker på om jag får logistiken att fungera. Kommer i så fall med på varv 2 eller 3! jag ringer dig imorgon om jag kommer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s