Vill någon springa riktigt långt?

Egentligen hade jag planerat springa 100km under en och samma dag innan nyår, men hälsan satte käppar i hjulet för mig och jag fick tänka om.

Nu är det ju ändå som så att jag är en envis j*vel. Jag ger mig inte! Det blir ingalunda 100km, men däremot blir det nog minst 50km. 
Kikar i kalendern och inser att det måste ske på en lördag eller söndag. Nu till frågan – om jag utför det här i Esbo – är det någon som håller mig sällskap i 10km eller mer? Planerar ha en bas hemma eller så kunde jag köra samma som vi gjorde för ett år sedan då jag sprang 50km med Maratonmamman.

Annars satsar jag på att springa i Pargas den 23.12 och då räknar jag med att åtminstone få sällskap av Sanna, Linda och Anna… 

Anna om du läser det här – den där rundan som vi bestämde att vi skulle springa på något av bröllopen i somras har inte ännu blivit av – något vi måste åtgärda! 

11 Replies to “Vill någon springa riktigt långt?”

  1. jag är lite sugen på 50! lördag eller söndag passar bra, nåt vsl före jul. helst inte 14-15.12. Självständighetsdagen eller veckoslutet efter det? jag kan komma till esbo, men om samma runda som tidigare är drumsö, så passar det lite bättre.

  2. Jag e med om du springer i Pargas, kanske nu endå int 50km men en bit på vägen 😉 Vi kan ju oberoende fa på en lenkki fast din grej int blir av i just Pargas! Vill höra mer om er resa! Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s