En åtta

En åtta på en tisdag är väl egentligen inget speciellt. En åtta är rätt och slätt rätt så mediokert. En jämn och trygg siffra. Rätt så vacker faktiskt.
Bild lånad härifrån
För mig innebar den här åttan ikväll en andningspaus innan jag åter igen återvände hem för att tillsammans med familjen baka pepparkakor. Den där degen som jag rörde ihop i söndags har nu fått vila i ett par dygn. Degen i sig var rätt så svårflörtad då det gällde kavling, men himmel så god den var!
Men för att åter igen prata åttor så kan jag konstatera att dagens runda satt som ett smäck. Det blev en helt ny rutt och samtidigt nya infallsvinklar. Sprang tillsammans med en av grannfruarna och vi pratade jobb, resor, familj och hälsa. 
Alla borde springa – dagens löpsällskap fungerar som gårdagens kafferep

Skvaller blandat med problemlösning – medicin för själen helt enkelt!

Konstaterade att jag helt förlorat taktik beträffande träningsupplägg just nu. Springer på känsla – springer i maklig takt – MEN jag njuter! Jag njuter av varje steg som aldrig förr!

9 Replies to “En åtta”

  1. Hurra! Visste tt jag inte car den enda som tyckte så. Ibland är det skönt att spinga ensam… men just nu är jag i en flow då jag bara springer för att umgås och röra på mig… utan krav på utveckling

  2. Jo från att ha känt att löpning är ett måste, till att åter igen känna glädjen i löpning var det en bit att gå. Men nu är det inte långt kvar till målmedveten träning igen. Tänkte ge mig själv den tid det tar – men jag ska dit igen! Det ska jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s