Ljus i tunneln

Har fått en vårdplan. Tyvärr är planen inte precis rumsren och därför tänker jag inte måla upp några visuella bilder här inne på bloggen. Men vi kan väl säga som så, att just nu gör jag vad som helst för att bli kvitt alla besvär. Det läkarna just nu föreslår är vård som rimmar illa med västerländsk medicinkonst. Kommer att äta den där fruktansvärt dyra medicinen fram till själva ingreppet – sedan efter det icke-västerländska ingreppet ska jag tydligen bli frisk. Det jag ska genomgå utförs ytterst sällan, men samtidigt har det visat sig ge fantastiskt bra resultat.

Min teori till varför man utför det här ingreppet så sällan, är att det på inga sätt gynnar läkemedelsföretagen. Tänk om jag skulle bli kvitt bakterien – vem ska de då mjölka på pengar?

Är konspirationsteoretiker – jag vet!

24 Replies to “Ljus i tunneln”

  1. Är det vad du berättade om på lenkkin? Hoppas verkligen att det får bukt på din bobba! Och tänk inte för mycket på detaljerna så blir det nog bra!

  2. Håller med Fua om alla punkter! 😉 Lycka till med ingreppet, håller tummarna uppe! Såg förresten din herre man utanför stocka idag, blev glatt överraskad när ja sprang in på honom i "storstan"! ;)Kramisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s